Vi må kunne stole på Brakars bussruter!

1
0

Familiemedlemmer har flere ganger erfart at bussene ikke stopper på tydelig signal om avstigning. Dette medfører at man blir utrygg på om man kommer seg dit man skal uten å måtte gå en lengre og kanskje ukjent strekning. Jeg ser via media at dette problemet gjelder flere ruter i fylket.

Vi har også erfart at en del busser som står i rutetabellene, uten forvarsel på holdeplass eller i app, likevel ikke kommer. Når man da tar kontakt med Brakar, bekrefter de at de ikke hadde satt opp buss på nevnte avgang. Dette medfører at vi alle må ha egen bil eller noen som kan stille opp og kjøre på kort varsel, og da er hele hensikten med kollektivtilbud borte.

For oss som stort sett har timesavganger også på nærmeste buss, får det konsekvenser dersom en buss ikke kommer med tanke på oppmøte på skole, jobb eller andre avtaler. Vi må derfor kunne stole på Brakars bussruter. Dersom noen av bussene i rutetabellene i praksis aldri kjøres må de tas ut av tabellen slik at det reelle busstilbudet blir synlig for oss forbrukere samt fylkeskommunen som eier.

Legg igjen en kommentar