Sykle til jobben

Sykle til jobben-aksjonen vil få deg og kollegene i bedre form ved å la bilen bli stående igjen mer hjemme.

Vinn elsykkel

Sykle til Jobben er en uhøytidelig aktivitetskampanje for arbeidslivet, i regi av Bedriftsidretten. Hensikten er å få flere til å sykle eller gå til jobb, skole og fritidsaktiviteter. Buskerudbysamarbeidet bidrar med påmeldingsavgiften for alle som bor eller jobber i Lier, Drammen, Nedre Eiker, Øvre Eiker og Kongsberg. De siste årene har det også blitt trukket ut to elsykler i premie blant lokale deltakere.

Meld gjerne på lag

Du kan melde deg på alene, eller danne lag med to til fem kolleger.

Sykle til jobben-aksjonen handler først og fremst om fellesskapet, gleden og moroa man har sammen. Derfor er det fokus på aktiv reisevei og hverdagsaktivitet. Det er innsatsen til laget som danner utgangspunkt for de største premiene som er reiser for hele laget. Men også de mest aktive enkeltdeltakerne blir belønnet.

Arrangeres hver vår

Sunne og friske medarbeidere er glade, motiverte og mer effektive medarbeidere. Trening og god helse har også beviselig sammenheng med lavere sykefravær. I tillegg kan Sykle til Jobben bidra til å skape samhold og entusiasme på arbeidsplassen.

Konseptet er organisert og veletablert, og krever lite administrasjon. Det er enklere å velge sykkel til jobben hvis arbeidsgiveren oppfordrer til det og er positive til en aktiv arbeidsreise.

I 2017 var vi nær 1.500 aktive deltakere fra Buskerudby-området.

Aksjonsperioden er på våren, vanligvis fra slutten av april til midten av juni.

Her kan du lese mer om Sykle til jobben.