Parkeringstilbudet på Mjøndalen stasjon for togpendlere må forbedres!

1
0

For oss togpendlere er det nå ikke parkeringsplass å oppdrive etter at 7.24-toget til Oslo har gått. Dette skaper problemer bl.a. mhp. ønsket oppfølging av barn på morgenen og gjør at vi nå vurderer å bytte ut periodebilletten med parkeringsplass i Oslo, og begynne å kjøre igjen. Vi har elbil og er to personer som kan kjøre sammen.

Kapasiteten har vært presset lenge, men ble helt sprengt etter overgang til app-basert betaling for parkering sist sommer. Bedre kontroll med parkerte biler og utvidelse av parkeringstilbudet etterlyses.

Buss er ikke et alternativ så lenge 54-bussen, som vi bor nærmest, i praksis ikke korresponderer med togene verken til eller fra stasjonen.

2 kommentarer til “Parkeringstilbudet på Mjøndalen stasjon for togpendlere må forbedres

 1. Frode A. Brurberg Hansen den

  Helt enig med Mona her, det har blitt mange færre ledige plasser de siste månedene og du kan glemme å få plass etter kl 8 om morgenen. Kommer jeg så sent blir det heller til at jeg kjører bilen inn til Oslo.

 2. Bård Robstad den

  Helt enig med Mona.
  Det burde ikke være noe problem å utvide parkeringen ved f.eks. å bygge et parkeringshus i kombinasjon med kontorlokaler.

  Skal målene til Buskerudbyen nås, så må det legges tilrette med hyppige og korresponderende kollektivavganger, KOMBINERT med gode muligheter for å parkere bil (og sykkel) ved knutepunkter.

  Dere politikere og byråkrater må forstå at vi velger det som er mest praktisk! I Oslo er det knapt nødvendig med bil når kollektivtransporten har avgang hvert 10 minutt eller oftere. Jeg ser ikke for meg 6 avganger i timen fra Hovjordet eller Åsen. Ergo bruker vi bil til stasjonen.
  Dere får ikke «folk flest» til å sykle til toget hele året. Uansett sykkelveier og elsykkel. Det er bare ikke praktisk!

  Personlig har jeg parkeringsplass på jobbe og bruker litt kortere tid dør til dør med de fleste dagene. Like fult tar jeg toget da det er mer mindre stress og mer behagelig, men det fortsetter ikke om parkering ved stasjonen blir nærmest umulig!

Legg igjen en kommentar